DrontenBouw BV schroomt ook het kleine werk niet. Veel mensen aarzelen om een 'echte' aannemer of bouwbedrijf in te schakelen voor het uitvoeren van klussen in en om het huis.

 

Dat begrijpen wij. Daarvoor hebben wij de 'Klusdienst' in het leven geroepen. Deze klusdienst kan allerei klussen in en om het huis voor u uitvoeren, zoals het afhangen van een deur of raam, maken van een inbouwkast, ophangen van planken, het maken van een trapkast, plaatsen van dakramen, plaatsen van schuttingen, maken van vlonders en terrasoverkappingen en nog heel veel meer. 

 

De klusdienstmedewerker heeft ruime bouwervaring in groot en in klein werk. Mocht een klus onverhoopt toch wat groter uitpakken en er bouwkundige kennis benodigd zijn, bijvoorbeeld bij een doorbraak van een draagmuur of gevel of het doorbreken van de draagcostructie van uw dak: Wij hebben die kennis.
De werkzaamheden worden altijd op professionele en kundige wijze uitgevoerd naar wens van de klant.

 

Onder de klussen kunnen we bijvoorbeeld ook het reguliere onderhoudswerk aan uw woning indelen. Hieronder verstaan wij het repareren of vervangen van kozijnen, ramen, deuren,  boeiboorden, dakranden, windveren, gevelbetimmeringen, dakbedekking en ga zo maar door.

 

Dus als u een klus heeft, aarzel niet en neem via het contactformulier, per e-mail of per telefoon contact op met de Klusdienst van DrontenBouw BV.

 

 


KLUSDIENST

 
© 2010, DrontenBouw | Staalwijk 27 | 8251 JP Dronten | Tel.  0321-310175 | info@DrontenBouw.nl

Powered by: VWA software marketing design