Heeft u een bouwkavel gekocht? Of woont u al prima in uw huidige woning maar wilt u deze verder uitbreiden of verbouwen? Dan kan het ervaren bouwteam van DrontenBouw BV uw woonwensen verder realiseren.
 
Uw woning op maat gebouwd
Met ons team willen wij voor u een unieke woning bouwen, die helemaal op uw wensen is afgestemd. In een eerste gesprek brengen wij samen met u uw woonwensen in kaart. Wij adviseren u over de mogelijkheden, de indeling van de verschillende ruimten en over het materiaalgebruik, waarbij wij kwaliteit en duurzaamheid steeds nauwgezet in het oog houden. Ook uw wensen over kleurgebruik van de verschillende materialen, het soort dakbedekking en gevelstenen passeren de revue. Uw woning is tenslotte dé plek waar u thuis komt, tot rust komt en de accu weer op kunt laden voor de volgende dag. Ons team van goed opgeleide én ervaren vakmensen bouwt samen met u uw droomwoning.
 
Alles in één hand
Vanaf het eerste gesprek tot en met de oplevering van uw woning of verbouwing kunnen wij alle werkzaamheden voor u verzorgen. Dat loopt uiteen van het vertalen van uw woonwensen in een ontwerp, het aanvragen van een bouwvergunning tot het daadwerkelijk (ver)bouwen en afwerken van uw woning, altijd in overleg met u als opdrachtgever. U heeft dus nergens omkijken naar. Wij werken al jaren nauw samen met een aantal vaste onderaannemers en zijn mede daardoor in staat om de meest uitgebreide en uiteenlopende bouwprojecten tot een goed resultaat te brengen. U heeft alleen DrontenBouw BV als contactpersoon; een goede klantrelatie vinden wij belangrijk, want dat is mede de basis voor het realiseren van uw woonwensen.
 
Garantie
Uw droomhuis is niet ‘voor even’; u laat tenslotte niet iedere dag een nieuwe woning bouwen of uw huidige woning verbouwen. U wilt er wel zeker van zijn dat u met de juiste partij in zee gaat en dat uw woning niet na verloop van tijd gebreken gaat vertonen. Om later problemen te voorkomen kiezen wij tijdens de bouw niet altijd voor de makkelijkste oplossing. Er wordt veel zorg besteed aan kritische details en aansluitingen.
Onze samenwerking stopt niet bij de oplevering. Ook na de oplevering van uw woning blijven wij eindverantwoordelijk voor de constructie en bouw van uw woning. Een goede nazorg vinden wij heel belangrijk. Wij willen u een jarenlang probleemloos woongenot garanderen.
 
Een kennismakingsgesprek is altijd vrijblijvend en verplicht u tot niets.

Indien u meer informatie wenst, kunt u het contactformulier invullen, waarna wij contact met u opnemen.
U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen op telefoonnummer 0321 – 310 175.

 

 

 
 

woningen

 
© 2010, DrontenBouw | Staalwijk 27 | 8251 JP Dronten | Tel.  0321-310175 | info@DrontenBouw.nl

Powered by: VWA software marketing design